Close

Projectes amb Breakout

El joc consisteix a superar sis proves sobre una tria de rondalles valencianes per a obtenir un número en cadascuna necessari per a aconseguir l’obertura de la porta d’accés a dalt de la torre d’homenatge del castell.

Aprofita de pas per a conéixer aquest emblemàtic monument situat en plena Serra Mariola.

Gaudeix de valent pujant a dalt del castell!

El Breakout Rondallístic és un joc de cinc proves sobre diverses rondalles d’Enric Valor i Vives, adaptades per Jordi Raül Verdú Pons (i d’altres d’aquest últim autor) elaborades mitjançant les pàgines automatitzades de Sandbox: el joc del penjat, el joc avançat del milionari, el joc d’arrossegament i deixar anar (DND), el joc de validació de textos (Filling the Gaps), el joc de rascar imatges, etc.

     Caçadors de tombes és un breakout educatiu sobre els continguts de l’antiga civilització egípcia dirigit als alumnes de 1r d’ESO dins de la matèria d’Història.

Creació original dAlfonso Gaspar (Aprendiendo a sorprender) i adaptada a la llengua valenciana per Fran Requena.

La intenció és totalment educativa i sense ànim de lucre com indica el logo de la llicència present en la portada. En relació amb això, per a la seua realització i per a generar una experiència ludificada més significativa, s’han usat gràfics del portal Alpha Coders amb la temàtica del videojoc Assassins Creed Origins de l’empresa Ubisoft.